Business

slide2
slide1
background2
achtergrond_ec5

Golf gaat uitstekend samen met zakendoen. De waarde van golf als instrument voor relatiemarketing is enorm en blijkt altijd weer een verstandige investering. In een ontspannen sfeer leert men elkaar toch nét wat beter kennen. Onze golfbaan is bij uitstek de plaats om nieuwe zakelijke relaties op te doen of om uw bestaande relaties te versterken.

 

Businessclub
Gedurende het golfseizoen organiseren wij eens per maand speciale businessclub wedstrijden. Tijdens deze bedrijvendagen doen ondernemers nieuwe contacten op en wordt spontaan en ongedwongen het netwerk verbreed. U kunt introducees meenemen en gezamenlijk genieten van alles wat Golfbaan Spierdijk te bieden heeft.

 

Bedrijfs- en sponsorlidmaatschappen
Voor bedrijven die de meerwaarde inzien van een hechte band met Golfbaan Spierdijk is een passend bedrijfslidmaatschap of sponsorpakket ontwikkeld. Inmiddels hebben diverse bedrijven een zakelijk lidmaatschap of sponsorschap. De basis is een standaard pakket, maar het pakket kan worden afgestemd op de specifieke wensen van uw bedrijf.

 

Wenst u ook ‘het zakelijke met het aangename te verenigen’, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.