Open Golf Dag op zaterdag 13 april

Wij organiseren samen met Golfclub De Koggen en onze golfpro Timo van Geest op zaterdag 13 april de Open Golf Dag, waarbij iedereen van harte welkom is om langs te komen en mee te doen met diverse activiteiten.


 

opendag

Zo kan iedereen de hele dag gratis voetgolfen op onze voetgolfbaan. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Als golfer kunt u de hele dag gratis ballen slaan op onze driving range.


 

Heeft u dringend een paar tips nodig voor uw golfswing of wilt u kennismaken met de golfsport? Onze golfpro Timo zal 2 golflessen verzorgen. Deze worden gegeven om 10.30 en om 12.30 uur.

Dé kans om te leren van de meester!


 

Win een maand onbeperkt golfen

Wilt u in de maand mei zoveel spelen als u wilt? Kom dan langs op de open dag en laat uw naam achter in de daarvoor bestemde bus. Aan het eind van de dag trekken we de winnaar, het zou zonde zijn om die kans aan u voorbij te laten gaan!


 

Puttwedstrijd

Altijd al een mee willen doen aan een puttwedstrijd, die kan tijdens de open dag. Laat uw skills zien en win leuke prijzen. U kunt de hele dag meedoen met deze wedstrijd, vanaf 10.00 uur.


 

10% Arrangementskorting
Bent u van plan om dit jaar te gaan golfen met een gezelschap? Maak deze reservering dan op de open dag. U ontvangt op iedere arrangementsreservering die u die dag maakt 10% korting. Snel verdiend dus!

Genoeg redenen om even langs te komen op 13 april! U hoeft zich nergens van te voren voor op te geven.

We hopen u te zien op onze open dag!!