Open Golf Dag op zondag 8 april

SPIERDIJK – Het golfseizoen start dit jaar in Spierdijk. Wij organiseren samen met Golfclub De Koggen en onze golfpro Timo van Geest op zondag 8 april de Open Golf Dag, waarbij iedereen van harte welkom is om mee te doen met de leuke activiteiten. En er is voor golfers én niet-golfers een interessant programma samengesteld.


2Golf en voetgolf

Zo kan iedereen de hele dag gratis voetgolfen op de 9 holes voetgolfbaan. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor iedereen die wil genieten van het 32 hectare grote natuurgebied, maar geen golfer is, worden er wandelingen georganiseerd over het gehele terrein. De Golfclub ontvangt haar nieuwe leden met een korte presentatie en wordt er een fun-wedstrijd (met lunch na afloop) georganiseerd, waarbij leden een introducee gratis mogen laten meedoen. Er is een putt-wedstrijd waar iedereen aan mee kan doen en u kunt ook gratis deelnemen aan de golfclinics die worden begeleid door de GolfPro. U kunt tijdens deze dag met een dagkaart (€ 29,95) de hele dag onbeperkt golfen en daar is een lunch of diner bij inbegrepen. Voor kinderen (van 4 tot 9 jaar) is er een aparte golfclinic. Hieronder vindt u de tijden en tarieven.


Half jaar lang gratis golfen

Iedere bezoeker maakt bovendien kans op een half jaar lang gratis onbeperkt golfen in Spierdijk. De naam van elke bezoeker gaat in een ton en aan het eind van de dag trekken we de winnaar.  Kortom, er is genoeg te beleven deze dag!


Programma

408.00 uur: brasserie geopend
10.00 uur: start putt-wedstrijd op putting green
10.30 uur: start 1e rondleiding bij brasserie
11.00 uur: ontvangst nieuwe leden Golfclub De Koggen
11.00 uur: voetgolfbaan geopend voor jong en oud
12.00 uur: opening lunchbuffet in brasserie
12.15 uur: Nearest to the Pin Challange
13.00 uur: Start mini lesjes op de Driving range
13.15 uur: start 2e rondleiding bij brasserie
14.00 uur: Start funwedstrijd introducees
15.45 uur: Golfclinic op de Driving range
16.00 uur: einde programma
22.00 uur: sluiting brasserie


Tarieven

Deelname aan rondleidingen, putt-wedstrijd, golfclinics en voetgolf is gratis.
Deelname funwedstrijd met lunch voor leden en introducee Golfclub De Koggen: € 7,50
Dagkaart/greenfee met lunch- of dinerbuffet: € 29,95