GOLFBAAN SPIERDIJK 

Open dag 29 augustus 2021

GOLFBAAN SPIERDIJK

OPEN DAG

OPEN DAG 29 AUGUSTUS Op zondag 29 augustus a.s. organiseren we een open dag op Golfbaan Spierdijk. Samen met Gc de Koggen en Golfschool Spierdijk wordt er die dag een leuk en actief programma aangeboden. Aanvang 13.00.

Bent u geïnteresseerd om te gaan beginnen of wilt u wel een eens weten of de sport wat voor u is? Schrijf u dan snel in, het programma duurt +/- 1,5 uur. In die tijd gaat u ballen slaan onder leiding van onze golfprofessionals, daarna krijgt u een korte rondleiding over het complex.

We sluiten af op de putting green onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers. U krijgt in korte tijd een goede indruk van het spelletje, een aanrader!

Gedurende dit programma zullen er voldoende mensen van Gc de Koggen aanwezig zijn. Zij kunnen u van alles vertellen over het reilen en zeilen op onze Golfbaan. U kunt zich hieronder inschrijven voor dit programma, graag de gewenste aanvangstijd aangeven. Let op: er kunnen max. 12 personen in een groepje, wees er dus snel bij!

Voor iedereen die al golft is het ook zeker de moeite om langs te komen. Zo kunnen er de hele dag gratis ballen geslagen worden op onze driving range. Om het af te maken bieden wij u aan om vanaf 14.30 onbeperkt te golfen en eten voor slechts € 20,- . Vanaf 17.00 staat het buffet voor u klaar. U kunt dus voor, tijdens of na het golfen deelnemen aan dit buffet! Graag een starttijd reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

VOETGOLF

Naast het golfen kunt u bij ons ook voetgolfen, een geweldig leuke activiteit. Tijdens de open dag bieden wij u dit ook kosteloos aan, een ideaal uitje voor het hele gezin!

Zoals u kunt lezen is het meer dan de moeite waard om langs te komen op zondag 29 augustus, we zien u graag verschijnen!

Inschrijven     CONTACT 

    Neem contact op

    Heeft u een vraag of opmerking? Dan vernemen wij dit graag van u.

    naar contact