BRASSERIE 

Brasserie Spierdijk

BRASSERIE

Uniek uitzicht

Brasserie Spierdijk is in 2014 geopend en inmiddels een geliefde plek in Spierdijk en omstreken. De perfecte locatie om bij elkaar te komen voor eten & drinken, sport, gezelligheid en business. Geniet zomers op ons terras van een hapje en een drankje met uniek uitzicht op de prachtige polderbaan. Ook ‘s avonds of op minder mooie dagen is het goed toeven in de brasserie, aan de stamtafel, de bar of in de loungehoek rondom de open haard. Voor fietsers is het een ideale plek om heerlijk ‘op te steken’ onder het genot van een kop koffie en huisgemaakte appeltaart. Zoekt u een geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst? Het kan allemaal in onze brasserie!

BRASSERIE

Geniet van een lunch of diner

De brasserie is dagelijks geopend van 07.30 tot 18.00 uur (de keuken is open vanaf 11.00 uur). Geniet van een kop koffie, borrel of lekkere lunch. Wilt u ‘s avonds bij ons dineren? Ook dat is mogelijk! U kunt reserveren via info@golfbaanspierdijk.nl, tel. 0229-561050 of bij de dames van de horeca.

Bekijk onze menukaart
 CONTACT 

Reserveren of arrangement op maat?

Wilt u reserveren of een arrangement op maat laten samenstellen? Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

naar contact