BRASSERIE 

Brasserie Spierdijk

BRASSERIE

Uniek uitzicht

Brasserie Spierdijk is in 2014 geopend en inmiddels een geliefde plek in Spierdijk en omstreken. De perfecte locatie om bij elkaar te komen voor eten & drinken, sport, gezelligheid en business. Geniet zomers op ons terras van een hapje en een drankje met uniek uitzicht op de prachtige polderbaan. Ook ’s avonds of op minder mooie dagen is het goed toeven in de brasserie, aan de stamtafel of aan de bar.

Voor fietsers is het een ideale plek om heerlijk ‘op te steken’ onder het genot van een kop koffie en huisgemaakte appeltaart. Zoekt u een geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst? Het kan allemaal in onze brasserie!

Helaas is de keuken gesloten voor lunch en diner op maandag en dinsdag. U bent echter altijd welkom in onze brasserie voor een drankje en een borrelhapje.

BRASSERIE

Geniet van een lunch of diner

De brasserie is dagelijks geopend van 07.00 tot 18.00 uuur (de keuken is vanaf 11.00 uur open op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag). Geniet van een kop koffie, borrel of lekkere lunch. ’s Avonds dineren kan bij ons in overleg, graag even bellen of contact via e-mail.

Uiteraard hebben we een kleine (borrel) kaart waar u gebruik van kunt maken wanneer de keuken gesloten is voor diner. Op die manier zult u na b.v. een golfronde altijd met een voldaan gevoel naar huis gaan.

U kunt reserveren via info@golfbaanspierdijk.nl, tel. 0229-561050 of bij de medewerkers van de horeca.

Bekijk onze menukaart
 CONTACT 

Reserveren of arrangement op maat?

Wilt u reserveren of een arrangement op maat laten samenstellen? Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

naar contact