BRASSERIE 

Zakelijke events

Brasserie Spierdijk beschikt over meerdere zalen die mogelijkheid bieden voor zakelijke events. Door de directe ligging aan de N507, gratis parkeergelegenheid en gratis internet maakt het de ideale locatie voor meerdaagse vergaderingen, congressen en seminars. Wij kunnen zowel grote als kleine groepen huisvesten en voorzien u en uw gasten de gehele dag van hapjes en drankjes.

BRASSERIE

Kleine zaal

De kleine zaal is geschikt voor gezelschappen tot 20 personen. De kleine zaal is voorzien van een groot beeldscherm. Tevens kunt u gebruikmaken van gratis internet (wifi).

BRASSERIE

Grote zaal

De grote zaal biedt ruimte aan gezelschappen tot ca. 150 personen. Vanuit de grote zaal heeft u een prachtig uitzicht over de golfbaan. Tevens heeft de zaal over de volledige breedte een balkon waar u tijdens pauzes heerlijk kunt vertoeven. De grote zaal beschikt daarnaast over een bar, zodat u de zaal ook kunt huren voor andere doeleinden zoals een besloten borrel, feest of netwerkbijeenkomst.

BRASSERIE

Ontspanning

Wilt u wat ontspanning tijdens uw zakelijke bijeenkomst? Combineer uw training of vergadering eens met een golfclinic of ga heerlijk 9/18 holes lopen. Ook kunt u uw bijeenkomst combineren met een lunch of diner in onze brasserie. Door de vele ramen in de brasserie kunt u van alle kanten genieten van het prachtige uitzicht over de baan. Bij mooi weer is het aangenaam vertoeven op het zonnige terras.

 CONTACT 

Meer informatie of arrangement op maat?

We maken graag een arrangement op maat. Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

naar contact