GOLFBAAN SPIERDIJK 

Sponsoren

https://www.agriteam.nl

Agri Team

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars.

Veldboer Eenhoorn

Veldboer Eenhoorn Horeca & Grootverbruik is opgericht in 1962 en is dé totaalleverancier van horecabenodigdheden voor horeca, bedrijfskantines en verenigingen in Noord-Holland. Wij zijn een snelgroeiend familiebedrijf dat werkt met een jong, gedreven en ambitieus team.

Style in Travel

Style in Travel biedt u een groot aanbod aan reizen naar diverse bestemmingen. Vaak zijn dit fly-drive arrangementen waarbij de vlucht, huurauto en accommodatie is inbegrepen. Wij kennen de bestemmingen als geen ander en bieden u een totaalproduct aan. Wij bezoeken bestemmingen en accommodaties met regelmaat en kennen de eigenaar of hotelmanager.

Rabobank

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

Q Blend

Q Blend staat voor kwaliteit: kwaliteit in de koffiemelanges die we leveren, kwaliteit door de persoonlijke aandacht die we aan alle klanten schenken en kwaliteit in de aanvullende diensten, zoals koffieapparatuur, servies, suiker, melk en koekjes. Wij zijn altijd bezig om de kwaliteit te waarborgen.

Lenting

Loodgieter ben je niet zómaar. Daarvoor moet je een hoop leren. In de praktijk en uit de theorie. Ons vak bestaat uit: slim werken, normen en regels. Het duurt jaren voordat je vakman bent. Maar dan bén je ook wat! Bij Lenting hebben en zoeken we vakmensen in techniek die o.a. kunnen samenwerken, meters kunnen maken of oplossingen bedenken en uitvoeren.

Klaver Giant Groep

Zonder de roots van het familiebedrijf te verliezen hebben wij ons in bijna 100 jaar ontwikkeld tot een betrokken technische kennisorganisatie met een loyale klantenkring. Dankzij focus op innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en een hoog servicelevel realiseren wij jaar op jaar groei. Met bijna 400 collega’s streven we ernaar om de beste te zijn, en daarom voldoet onze dienstverlening aan de hoogste eisen en normen

Hertog Jan

AB InBev Nederland maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde AB InBev, dat met een portfolio van meer dan 200 merken en zo’n 116.000 medewerkers in meer dan 23 landen actief is. In Nederland zijn we de nummer 2 brouwerij met sterke merken zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe en Hoegaarden.

Faber

Faber Betonpompen is al 47 jaar gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel. Met 3 vestigingen, 95 medewerkers, 37 giekpompen, 3 hoogbouwpompen en 3 aanhangerpompen is Faber Betonpompen uitgegroeid tot misschien niet het grootste maar zeker het innovatiefste betonpomp bedrijf van Nederland. Met hun zelf ontwikkelde BetonDobber leveren, verpompen en brengen zij betonmortel onder water op juiste hoogte aan. In de afbouwsector zijn zij actief met het aannemen van complete gipsgebonden (anhydriet) gietvloeren.

Dekker makelaardij

Ons kantoor is ruim 20 jaar actief in de woningmakelaardij. Na de beëdiging van Arthur Dekker bij de rechtbank te Alkmaar op 4 februari 1999, hebben wij ons aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars ( NVM). Wij zijn actief op het gebied van aankoop- en verkoopbemiddeling in de woningmakelaardij in de regio Obdam e.o.

Schilderwerken de Boer

Een degelijk en vooruitstrevend middelgroot schildersbedrijf, dat in 1929 als eenmanszaak is opgericht door Jaap de Boer. Het bedrijf is daarna door de broers Martien en Niek de Boer in een periode van 40 jaar uitgebouwd tot het bedrijf wat nu in Noord-Holland en daarbuiten een begrip is op gebied van nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden

Comfortable

Comfortable is een innovatief bedrijf welke actief bezig is met de ontwikkeling van nieuwe toepassingen met het unieke schokabsorberende Sands materiaal.  Hierbij besteden wij veel aandacht aan onderzoek en testen. Onze producten hebben immers een beschermende functie zodat kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijke vereisten zijn. De toepassing van de producten  is gericht op het beschermen en ontlasten van het menselijk lichaam.

Braas brood en banket

Braas Brood- en Banketbakkerij b.v. bestaat sinds 1938 en is gevestigd in Obdam. Het bedrijf is opgericht door de heer G. Braas en was in de beginjaren actief als lokale ambachtelijke bakker. De opkomst van de supermarkten werd door de familie al snel gezien als een groeikans. Door te starten met broodleveringen aan lokale supermarkten is het familiebedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige industriële brood- en banketbakkerij.

BLUB media

BLUB media is  in 2016 opgericht door Maurice Jong en Bas de Wildt, en in korte tijd uitgegroeid tot een full service reclamebureau. Ieder project begeleiden we van begin tot eind. Of het nu om een start-up gaat, een klein of juist groot bedrijf. Wij kijken naar een nieuwe website, huisstijl en marketingstrategie, alsof het ons eigen bedrijf is. Oprechte interesse, vertrouwen en eerlijkheid staan centraal.  Een langetermijnrelatie met onze klanten is waar we voor gaan!

Blankendaal

Blankendaal Obdam is sinds 1984 actief in de regio West-Friesland en omstreken. Met een uitgebreid aanbod van diensten ondersteunen wij agrariërs, tuinders, veehouders, bedrijven, gemeenten, waterschappen, aannemers en particulieren bij de uitvoering van kleine en grote projecten.

Bakkerij pater

Bakkerij Pater wordt gerund door Johan Pater en is een echt familiebedrijf. Oorspronkelijk alleen een vestiging in Avenhorn maar tegenwoordig in heel Nederland tot zelfs Afrika aan toe. Ik weet niet of het nu nog zo is, maar vroeger had bakkerij Pater met Sint Maarten altijd de meeste aanloop vanwege de speculaaspoppen die ze uitdeelden.

Anton Groep

Anton Constructiewerken is gespecialiseerd in engineering, productie, conservering en montage van stalen producten. Met behulp van een modern machinepark worden producten variërend van trappen en bordessen tot machinedelen in de werkplaats in Obdam gefabriceerd. Vakkundige monteurs monteren de producten op uitdagende locaties zoals in tunnels, op luchthavens, langs het spoor en op industriële productielocaties.

Boekel & Bakker

De passie van Rick Boekel en Rick Bakker voor auto’s die reeds op jonge leeftijd is ontstaan werd gevoed op het IVA in Driebergen en is uitgegroeid tot een eigen onderneming: Boekel & Bakker Automotive B.V. Wij richten ons op de verkoop van voornamelijk nieuwe én jong gebruikte auto’s tot zes jaar oud met een kilometerstand tot 75.000. Onze doelstelling is een beleving te creëren door op een onderscheidende manier onze klanten te benaderen en te bedienen met begerenswaardige producten.

Loos Betonreparaties

Loos Betonreparaties is gespecialiseerd in het uitvoeren van mechanische oppervlaktebehandelingen. Denk hierbij aan stofarm kogelstralen, stofarm diamantschuren en stofarm frezen. Daarnaast repareren en conserveren wij beton op vakkundige wijze.

Totaal Gebouwbeheer

Totaal gebouwbeheer is een flexibel en vertrouwd familie bedrijf gespecialiseerd in het adviseren, engineren, installeren en onderhouden van uw duurzame installaties in en rond uw woning of gebouw. Dit houdt in dat wij de kennis en vaardigheid hebben om de installatie van een airconditioning-, warmtepomp-, en ventilatiesystemen te realiseren. Ons netwerk bestaat uit particulieren, kantoren, hotels, horeca, retail en vastgoed en VVE panden.

 CONTACT 

Neem contact op

Wenst u ook ‘het zakelijke met het aangename te verenigen’, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

naar contact