GOLFBAAN SPIERDIJK 

Golfclinic

Wilt u met een groep familieleden, vrienden of collega’s op een leuke manier kennismaken met de golfsport? Dat kan! Golfbaan Spierdijk organiseert in samenwerking met Golfschool Spierdijk diverse golfclinics.

GOLFBAAN SPIERDIJK

Clinic

Een golfclinic is een uitgebreide golfles in groepsverband. U maakt kennis met de golfsport onder leiding van de professionals van Golfschool Spierdijk. Tijdens een golfclinic probeert u allerlei facetten van de golfsport uit. U oefent de swing op de driving range, slaat ballen vanuit de bunker, u putt op de putting green en oefent het chippen en pitchen. Zeggen deze termen u nog niets? Dat is geen probleem, onze golfprofessionals leggen u tijdens de clinic met plezier alles uit!

VANAF 6 PERSONEN

Arrangementen

Voor aanvang van de clinic bent u van harte welkom in onze brasserie. We ontvangen u en uw gasten met een drankje en een lekkernij. Wilt u afsluiten met een borrel of etentje? Bij ons kan het allemaal. Tijdens uw clinic bij Golfbaan Spierdijk zal het u en uw gasten aan niets ontbreken!

Ontvangst in onze brasserie met koffie of thee en een lekkernij. Aansluitend een clinic van de pro’s van Golfschool Spierdijk

Tarieven

  • Clinic 1.5 uur – € 27,50 p.p.
  • Clinic 2 uur – € 34,50 p.p.

Ontvangst in onze brasserie met koffie of thee en een lekkernij. Aansluitend een clinic van de pro’s van Golfschool Spierdijk.

Na afloop van de clinic ontvangen wij u in de brasserie met een borrel en een rondje bittergarnituur.

Tarieven

  • Clinic 1.5 uur – € 34,50 p.p.
  • Clinic 2 uur – € 41,50 p.p.

Ontvangst in onze brasserie met koffie of thee en een lekkernij. Aansluitend een clinic van de pro’s van Golfschool Spierdijk.

Na afloop staat er een heerlijke lunch voor u klaar.

(Diner in overleg)

Tarieven

  • Clinic 1.5 uur – € 49,50 p.p.
  • Clinic 2 uur – € 56,50 p.p.
 CONTACT 

Neem contact op

Wilt u reserveren of wilt u dat we een arrangement op maat voor u samenstellen? E-mail ons geheel vrijblijvend voor meer informatie. 

naar contact